Blender/KlubbTV

Inngang

Kamera - Steinbrygga

Steinbrygga

Kamera - Inngang

Inngang

Kamera - Kompressor

Kompressor

Scooter1 (Venstre skap)

Scooter 1 (Venstre skap)

Scooter2 (Høyre skap)

Scooter 2 (Høyre skap)

Oppdateres ca. hvert minutt. (Trykk F5)

Login Form

gert3

Gruppa for avansert sportsdykking ble etablert ved årsmøtet i 2009, og harsom målgruppe dykkere i Drøbak Undervannsklubb med interesse for avansert sportsdykking. Dette kan være medlemmer som ønsker å kunne dykke dypere på en trygg måte, utføre lengre dykk som vil kreve dekompresjon eller dykke med utstyr (f. eks rebreather) som krever spesielle kunnskaper og ferdigheter.

Gruppa er åpen for alle i klubben uansett nivå, bakgrunn og dykkepreferanser, og skal være et inkluderende miljø som driver aktivt med kompetansebygging, kunnskapsdeling, erfaringsutveksling, ferdighetstrening og gjennomføring av avanserte sportsdykk.


Sikkerhetsregler

Gruppa kan arrangere dykk utenfor klubbens vanlige dybdegrense forutsatt at sikkerhetsreglene for avansert sportsdykking følges. Sikkerhetsreglene for avansert sportsdykking finnes her:
Sikkerhetsregler - Avansert Sportdykking V1.0

Reglene er basert på hva som anses som god og sikker praksis hos anerkjente utdanningsorganisasjoner og inneholder punkter relatert til kvalifikasjoner, planlegging, pustegasser, utstyrskrav, gjennomføring og dykkeledelse.

Interessert?

Er du interessert i å vite mer, være med på dykk og/eller møter så er det bare å ta kontakt. Aktivitetene vil også bli lagt ut i aktivitetskalenderen på lik linje med andre klubbaktiviteter.

Gruppa har også en mailliste hvor vi diskuterer, avtaler dykk etc:
http://groups.google.com/group/duk-avansert-sportsdykking

Leder for gruppen er Bjørn Badowski, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Logg til bruk i gruppa finnes her.